fbpx
Summer 2020

Knokke Actueel

Ceci kids is jouw merk voor lieflijk en duurzame kinderkleedjes.
CeCi lanceert kleedjes voor meisjes tussen 4 en 12 jaar oud.

“Een kleedje van CeCi is een uniek en origineel product”, zeggen Candy Van den Berghe en Evelien D’ Halleweyn, de twee ondernemende jonge vrouwen achter Ceci. “Elk kleedje vertrekt van ons eigen design, wij creëren met aanstekelijk enthousiasme elke print en elk detail.”

De basis van Ceci ligt in Antwerpen. Daar ontwerpen Evelien en Candy tijdloze kinderkleedjes, met veel aandacht voor duurzaamheid. Kleedjes die je als ouder kan doorgeven van generatie op generatie.

Van den Berghe en D’ Halleweyn zijn zelf moeder van twee kinderen. “Wij willen onze rol spelen, zowel die van moeder als die van jonge ondernemer”, zeggen ze. “Onze kleedjes zijn niet uit de mode na een seizoen. De materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De jurkjes worden exclusief voor Ceci in Europa gemaakt met 100% bio-katoen.”

We richten ons op de zomer omdat we niet teveel stock willen. We doen dat om ecologische redenen en ook omdat het economisch zin heeft. Voorraad aanhouden is niet efficiënt en duur.”

Afgelopen zomer kon je Ceci kleedjes kopen in verschillende winkels in Belgie waaronder Moon in Knokke. Je kan uiteraard altijd terecht op de webshop www.ceci-kids.com

Visit www.ceci-kids.com and follow @ceci.antwerp on Instagram.