fbpx
APRIL 2019

Gazet van Antwerpen

Mooie kleedjes, goed voor het milieu. Candy Van den Berghe en Evelien D’Halleweyn zijn twee creative zielen die ook begaan zijn met het milieu. Samen brengen ze sinds kort het kledingmerk CeCi op de markt.

CeCi lanceert kleedjes voor meisjes tussen 4 en 10 jaar oud. “Een kleedje van CeCi is een uniek en origineel product”, zeggen ondernemers Candy Van den Berghe en Evelien D’ Halleweyn. “Elk kleedje vertrekt van ons eigen ontwerp, wij creeren met enthousiasme elke print en elk detail.”

Van den Berghe en D’ Halleweyn weten waar ze over praten. Ze zijn zelf moeder van twee kinderen. “Wij willen onze rol spelen, zowel die van moeder als die van jonge ondernemer”, zeggen ze.
“Onze kleedjes zijn niet uit de mode na een seizoen. De materialen die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De jurkjes worden exclusief voor Ceci gemaakt met 100% bio-katoen in Turkije. We volgen onze producenten op de voet, want we willen dat ouders met een gerust geweten onze kleedjes kunnen kopen voor hun kinderen.

Na twee jaar voorbereiding hebben we onze talenten samengebracht in CeCi. Kinderen kunnen onze kleedjes voor elke gelegenheid aantrekken. Bovendien kunnen ouders erop vertrouwen dat een kleedje van CeCi voldoet aan zowel milieunormen als ethische standaarden.
Daarom durven we gerust te zeggen dat CeCi niet alleen maar een kleedje is, maar ook een manier van leven.