fbpx
APRIL 2019

Ambassadeurs

CeCi is een nieuw merk van kinderkleding met kleding voor meisjes tussen vier en tien jaar oud. De merknaam is een verwijzing naar Magritte en zijn ‘ceci n’est pas une pipe’: CeCi maakt niet zomaar kleedjes, maar gemaakt van 100% biokatoen en volgens strenge kwaliteitsnormen.

De roots van de ontwerpers Candy en Evelien liggen in de Antwerpse regio: ‘Designed in Antwerp’ dus. CeCi ziet streng toe op de herkomst van de basisstoffen. De materialen die ze gebruiken zijn van hoge kwaliteit en kunnen tegen een stootje. De kleedjes worden exclusief voor CeCi gemaakt met 100% biokatoen in Turkije. De makers volgen de producenten op de voet bij elke fase van de productie. Ouders kunnen ze dus met een gerust geweten kopen en erop vertrouwen dat zowel milieunormen als ethische standaarden voorop staan.

Origineel product

Elk kleedje vertrekt van eigen ontwerp en elke print en detail worden met enthousiasme bedacht. Kinderen kunnen deze kleedjes voor elke gelegenheid aantrekken. Voor een avontuurlijk kinderfeestje, voor een gewone schooldag of voor een dagje uit aan zee.

Wij zijn CeCi

De ontwerpers Candy en Evelien zijn  twee jonge moeders, elk van twee kinderen. “Wij willen onze rol spelen, zowel die van moeder als die van jonge ondernemer. Daarom hebben we na twee jaar voorbereiding onze talenten samen gebracht in CeCi,” aldus Candy en Evelien die het motto van Anne Klein volgen: “Clothes aren’t going to change the world. The children who wear them will.”

Lees het hele artikel